Enter the content which will be displayed in sticky bar
EMAIL: INFO@ANDANTEMUSIC.hu
INFORMÁCIÓ: +36 70 / 223-75-76
tagok1

Robi

Név:
Kovács Róbert

Születési idő:
1981

Végzettség:
villamosmérnök

Hangszerek:
billentyűk, ének

Hobbi:
zenetechnológia

Muzikális családból származom, három éves koromtól van kapcsolatom a zenével és a hangszerekkel. Mindig volt valamilyen hangkeltő eszköz a kezemben. Volt gitárom, furulyám, dobom és még számtalan kis hangszer, amelyet nyüstölhettem. Hét éves korom óta zongorázom. Zenei tanulmányaimat a Páczay János Zeneiskola zongora szakán folytattam, klasszikus zenét tanultam. Már kisgyermek koromban is érdekelt a zene könnyedebb oldala, így a komolyzenei tanulmányok mellett párhuzamosan tanultam a rádióban, tévében, bálokban, lakodalmakban hallottakat is. Aztán rájöttem, hogy van egy jobb dolog annál, hogy az ember hangszeren játszik. Ez pedig nem más, mint amikor mindezt a színpadon, közönség előtt teheti meg. Ennek légkörétől, hangulatától és az érzéstől nem lehet többé szabadulni!

Középiskolás koromban kaptam meg az első szintetizátoromat, melyet egy nap sem hagytam pihenni, bár ezek az évek még mindig a gyakorlásról szóltak. Középiskolai tanulmányaim után elvégeztem a Budapesti Műszaki Főiskola Kandó Kálmán villamosmérnöki szakát, és közben megszereztem az OSZK engedélyemet tánczenész (szintetizátor) és énekes kategóriában. A zenében és a hangszerekben egyaránt a kihívást keresem.

Azok a zenék fognak meg igazán amiből valami újat tanulhatok, fejlődhetek. A hangszerekkel sincs ez másként. A műszaki érdeklődésemnek köszönhetően különösen érdekel a zenetechnológia és a digitális hangszerek, bár számomra a legtökéletesebb hangszer a zongora marad.

Az évek során bejártam egész Magyarországot és külföldön is volt szerencsém zenélni, a zenén keresztül sok embert ismertem meg. Remélem Önt is hamarosan szórakoztathatom.

 

tagok2

István

Név:
Kaló István

Születési idő:
1976

Végzettség:
mérnöktanár

Hangszerek:
billentyűk, ének

Hobbi:
fotózás

Életem során mindig szoros kapcsolatban álltam a zenével. Érdekeltek a hangszerek, és – mivel alapvetően műszaki érdeklődésű vagyok – a hangszerek hangosításához szükséges technikai eszközök.

A zeneiskolai évek alatt zongorán és vadászkürtön klasszikus zenét tanultam, később kis ideig lemezlovasként szórakoztattam a közönséget. Szabadidőm nagy részét hangszerem társaságában azzal töltöttem, hogy megpróbáltam lejátszani a rádióban hallott aktuális slágereket.

Zenészi pályám a főiskola ideje alatt kezdődött, amikor lehetőségem nyílt egy idősebb zenész barátom révén közönség előtt bemutatkoznom. Ekkor kerített hatalmába először az az érzés amit minden zenész ismer, aki egyszer is zenét szerető közönség előtt játszott.

A főiskolán hangmérnökként végeztem, működési engedélyemet szintetizátor-ének kategóriákban szereztem.

Megannyi fergeteges bulival a hátunk mögött, hazai és nemzetközi tapasztalatokkal felvértezve – és bízva abban, hogy egyszer Önt is szórakoztathatom – ajánlom figyelmébe mottónkat:

A zenét “szeretni kell, ennyi az egész”.

 

Gábor

Gábor

Név:
Kovács Gábor

Születési idő:
1987

Végzettség:
elektronikai technikus

Hangszerek:
keverőpult, ének

Hobbi:
party hangulat

Az alma nem esett messze a fájától. A muzikális családi környezetnek köszönhetően testvérem, Robi után én is elindultam a zenei pályán. Műszaki érdeklődésű vagyok, szeretem a modern dolgokat, szeretem a modern zenét. Első lépéseim a zene világában a modern zenéhez köthetők. Látva a nagy DJ-ket, én is azt akartam csinálni amit ők. A vágyam megvalósult. Számtalan rendezvényen vagyok túl, több disco-ban is játszottam mint rezidens és vendég DJ.

Egyszer Robi megkérdezte van-e kedvem velük tartani egy esküvőre. Elmentem és rá kellett jönnöm hogy nem csak a DJ pult mögött érzem jól magam, hanem a közönség között is. :)

Csatlakoztam a zenekarhoz mint DJ és énekes, valamint hangulatfelelős. Fellépéseink során remek tapasztalatokat szereztem. Tudom mi kell ahhoz hogy mindenki jól érezze magát. A zenei összeállításaim változatosak, jöhet retró, vagy napjaink slágerei, otthon vagyok bennük. Nem csak DJ vagyok, élőzene közben énekkel, vokállal színesítem az előadást akár a színpadon, akár a közönség közé kiállva.

Ha együtt bulizunk, nem fogunk unatkozni azt garantálom!